Edge TV meubel

Edge TV meubel

Met een prachtig en praktisch design

Het Edge Tv-meubel is geheel volgens uw wensen samen te stellen. Waarbij bijpassende planken of een hangende kast voor boven het Tv-meubel ook tot de mogelijkheden behoren. U zult over praktische opbergruimtes beschikken en bovenop het meubel kunnen mooie accessoires en eventueel een tv worden geplaatst.

Het Edge Tv-meubel is geheel op maat te maken. Wat onder andere betekent dat de afmetingen door u te bepalen zijn. Het standaarddesign van dit meubel is strak en modern met minimalistische details. Er zijn verschillende mogelijkheden rondom de deurtjes en laden. Ook kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten en -kleuren. Oftewel het Edge Tv-meubel wordt geheel volgens uw wensen ontworpen.

Brochure aanvragen

Opties

Ambachtelijk maatwerk volledig naar de wensen van de klant

Edge TV meubel
meer dan 40 houtsoorten
4 frontopties
6 kader opties
20 beslag opties
6 pootopties
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Afspraak maken
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Afspraak maken