Novembre TV meubel

Novembre TV meubel

Geheel op maat samen te stellen

Op zoek naar een strak en stoer Tv-meubel? Dan is de Novembre een perfecte keuze. En wat nog beter is, dit Tv-meubel kan naast de standaardmodellen ook geheel op maat worden gemaakt. Zo zal het precies in uw ruimte passen en bij uw wensen aansluiten.

U bepaalt de invulling van het Tv-meubel zelf. Kies uit lades, deurtjes of open gedeeltes om uw spullen in op te bergen. Uw eventuele tv zal op het meubel geplaatst kunnen worden of net iets erboven worden opgehangen voor een strakke uitstraling. Om het Tv-meubel passend te maken bij uw ruimte kunt u kiezen uit maar liefst 8 houtsoorten en 40 -kleuren.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies