Gesloten:

Woensdag 17 mei vanaf 3 uur gesloten
Donderdag 18 mei in verband met Hemelvaart
Maandag 29 mei in verband met Tweede Pinksterdag

Kast op maat

Wandkast

Stijlvolle wandkasten van Hofstede Raanhuis

Hofstede Raanhuis is dé maatwerkspecialist met een uitgebreid assortiment aan stijlvolle wandkasten. Deze zijn gemaakt van oer-Hollands meesterschap met een toevoeging van Italiaans temperament. Daarnaast is er bij Hofstede Raanhuis altijd ruimte voor individuele wensen binnen de wandkastcollectie.


Afspraak maken
Kast op maat - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
8 houtsoorten
10 houtkleuren
10 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bent u op zoek naar de ideale wandkast die precies passend is in uw ruimte en interieur? Bij Hofstede Raanhuis worden naast stoelen en banken, ook wandkasten met de beste productiemethodes gerealiseerd. In de meubelfabriek zijn onze ervaren meubelmakers dagelijks met veel vakmanschap en aandacht voor detail bezig met het realiseren van kwalitatieve en stijlvolle wandkasten.

Afspraak maken

Wandkasten op maat

Een slimme oplossing voor u thuis

Bij Hofstede Raanhuis vindt u een ruim aanbod aan wandkasten in diverse soorten, maten, stijlen en kleuren. Een wandkast draagt bij aan de sfeer in uw ruimte en heeft verschillende functies. Zo kan het bijvoorbeeld zijn de wandkast gebruikt wordt om uw TV een plek te geven of voor om uw kleding op te bergen. Of u heeft een opbergkast nodig voor uw keuken.

Door het grote aanbod aan materialen en opties kan Hofstede Raanhuis uw kast personaliseren en afstemmen op uw slaapkamer, keuken of woonkamer. Het is mogelijk om kleuren en materialen te combineren zodat de perfecte match ontstaat. Uw wandkast komt er vervolgens uit te zien zoals u deze graag zou willen.

Open wandkasten

Een trend die Hofstede Raanhuis opvolgt is de openvakkenkast. Hofstede Raanhuis heeft open vakken in haar wandkasten gecreëerd waarin u mooie spullen kunt tentoonstellen.

Onze wandkastencollectie bestaat uit diverse modellen, zoals de Citadel, Edge, Cuadro, Nolan en Novembre. De Nolan wandkast wordt standaard geleverd op een zwevende plint en is niet demonteerbaar. De wandkasten zijn op verzoek ook leverbaar met een metalen onderstel, zo is het mogelijk om de kast 20 cm. hoger te maken.

Kom langs in de showroom

U bent van harte welkom om ons ruime aanbod aan maatwerk wandkasten te bekijken in onze showroom. Onze specialisten geven u graag advies over de beste keuze in uw zoektocht. Daarnaast nemen ze graag de tijd om samen met u de perfecte wandkast te bedenken.

Afspraak maken