Citadel wandkast

Citadel wandkast

Voor uw gezochte opbergruimte

Komt u ruimte te kort voor uw spullen? En is het moeilijk om een kast te vinden die precies bij uw wensen aansluit? Dan is de Citadel wandkast de ideale keuze voor u. Door de uitgebreide maatwerkmogelijkheden zal de wandkast worden voorzien van veel van uw wensen. Zo zal er precies genoeg opbergruimte zijn. Er kan daarnaast ook gekozen worden voor open vakken om mooie decoratie, dierbare foto’s of boeken te presenteren.

Stel samen met ons de Citadel wandkast samen. Maak een keuze uit verschillende kleuren zodat het meubel past bij uw woonsfeer. We zullen de best mogelijke uitvoeringen die bij uw wensen passen bespreken. Hierna wordt uw unieke Citadel wandkast door professionals in onze fabriek gemaakt.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies