Cuadro wandkast

Cuadro wandkast

Strak design met de gewenste opbergruimte

Deze wandkast zal een zal een echt statement zijn in uw ruimte. En ook niet onbelangrijk, het geeft u de opbergruimte waar u naar zocht. Doordat de kast op maat kan worden gemaakt, zal deze de afmetingen krijgen die bij uw wensen en ruimte passen. De indeling van de kast wordt door u bepaald. Kiest u voor een speels of juist een strak design? Met de mogelijke ingebouwde spotjes wordt er een wandkast gecreëerd met een luxueuze en unieke uitstraling.

De Cuadro wandkast is in verschillende houtsoorten en maar liefst 40 -kleuren te verkrijgen. Benieuwd naar alle opties voor het design? Ga samen met onze ontwerpers aan de slag om de mogelijkheden te bekijken.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Afspraak maken
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Afspraak maken