Novembre wandkast

Novembre wandkast

Volledig naar uw wensen in te delen

Een wandkast met klasse kan het Novembre model wel genoemd worden. Niet onbelangrijk dat er ook veel opbergruimte te creëren is. De vele soorten maatwerkmogelijkheden zorgen ervoor dat de wandkast het gewenste design krijgt met de juiste afmetingen.

Kies uit deurtjes of lades om spullen op te bergen. Wilt u ook accessoires tentoonstellen? Dan zijn open planken een goede keuze. In onze showroom staan ontwerpers klaar waarmee u de mogelijkheden rondom de Novembre wandkast kan bespreken. Zij zullen onder andere met u kijken welke houtsoort en -kleur het best bij uw stijl en ruimte passen. Wij zien u graag langskomen!

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies