Zoeken

Collectie

U droomt, wij creëren

Meer dan 100 jaar ervaring

Hofstede Raanhuis biedt ongekend veel mogelijkheden en nodigt u uit om uw meubel tot in detail samen te stellen. Waar de keuzeopties bij het samenstellen van een meubel normaal gesproken stoppen, gaan wij nog een stap verder. Dit is mogelijk door onze eigen meubelfabriek in Renkum.

We gaan verder dan maatwerk, we leveren atelierwerk. De ruimte in huis is voor ons de basis voor het design. Van de vorm van de armleuning tot aan de kleur van het garen. Van de lengte van de tafel tot aan de details van het hout.

Bij ons hoeft u geen concessies te doen. Met meer dan 100 jaar ervaring in het meubelvak weten we voor ieder interieur de perfecte oplossing, zonder in te hoeven leveren op design en comfort. U droomt, wij creëren.

Onze collectie maatwerk meubels

Onze maatwerk meubels zijn uniek en gemaakt uit oer-Hollands meesterschap. Kom inspiratie opdoen en bekijk onze meubels van dichtbij om een beter beeld te krijgen van de exclusieve uitstraling die onze meubels creëren. Voel, probeer, bekijk en ervaar bij een van onze verkooppunten bij u in de buurt!

De complete meubelcollecties presenteren we in ons Design Center in Renkum. U bent van harte welkom in ons Design Center voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het beste bij uw stijl en woonwensen past.

Uiteraard staan ook de dealers bij onze verkooppunten voor u klaar en kunnen zij u alles vertellen over onze collecties en onze mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op en wij kijken graag voor u waar onze dichtstbijzijnde verkooppunt zit.

Interieuradvies op maat

Bent u op zoek naar een maatwerk meubel dat bij uw woonwensen past, maar komt u er zelf niet uit? Onze interieuradviseurs helpen u graag verder met het samenstellen van uw gedroomde meubel. Onze maatwerk meubels worden in eigen producties ontworpen en gefabriceerd en zijn verkrijgbaar in ons Design Center én bij onze verkooppunten.

Spontaan langskomen binnen onze openingstijden of een afspraak maken met onze interieurspecialisten? Dit kan bij ons allebei.

Afspraak maken

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte