Maatwerk meubels
2000 stoffen
450 leerkleuren
10 houtkleuren
10 onderstellen

Maatwerk meubels

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Maatwerk leveren op niveau, dat staat bij Hofstede Raanhuis centraal. U ziet het terug in het design van al onze meubels. Duurzame en sterke materialisering, bijzondere details en een perfecte afwerking. Ervaar waar ruim 100 jaar historie, passie, ervaring en innovatie naar toe kunnen leiden.

Vrijblijvend interieuradvies

Een maatwerk meubel naar uw wens

Hofstede Raanhuis biedt ongekend veel mogelijkheden en nodigt u uit om meubels tot in detail samen te stellen. Waar de keuzeopties bij het samenstellen van een meubel normaal gesproken stoppen, gaan wij nog een stap verder. Een meubel op maat maken wij naar wens.

Dit is mogelijk doordat wij een eigen meubelfabriek in Renkum hebben. Van de vorm van de armleuningen tot aan de kleur van het garen. Van de lengte van de tafel tot aan de details van het hout. Bij ons hoeft u geen concessies te doen. Met meer dan 100 jaar ervaring in het meubelvak weten we voor ieder interieur de perfecte oplossing, zonder in te hoeven leveren op design en comfort.

Maatwerk meubelen

Onze collectie maatwerk meubels

Onze maatwerk meubels zijn uniek en gemaakt uit oer-Hollands meesterschap. Kom inspiratie opdoen en bekijk onze meubels van dichtbij om een beter beeld te krijgen van de exclusieve uitstraling die onze meubels creëren. Meubels ervaren doet u namelijk het beste in het echt. Voel, probeer, bekijk en ervaar!

De meest actuele meubelcollecties presenteren we in onze showroom in Renkum. U bent van harte welkom in onze showroom voor een goed en eerlijk advies. Samen zullen wij het meubel zoeken dat het beste bij uw stijl en wensen past.

Maatwerk meubels - Bezoek onze showroom
Openingstijden:
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Interieuradvies op maat

Bent u op zoek naar een maatwerk meubel dat bij uw woonwensen past, maar komt u er zelf niet uit? Onze interieuradviseurs helpen u graag verder met het samenstellen van uw gedroomde meubel.

Onze maatwerk meubels worden geproduceerd in Nederland en zijn verkrijgbaar in onze showroom, of bij één van onze dealers. Wij geven u dan ook graag een kijkje in onze showroom en fabriek in Renkum.

Spontaan langskomen binnen onze openingstijden of een afspraak maken met onze interieurspecialisten? Dit kan bij ons allebei.

Vrijblijvend interieuradvies