Blogs

Ontdek ons laatste nieuws

Maatwerk interieur

Maatwerk interieur

Het is niet altijd makkelijk om het interieur van uw dromen te maken. Misschien heeft u uw woonkamer exact voor ogen, maar is het nergens op die manier te verkrijgen. De grootte van de kamer is net weer onhandig voor de afmeting van uw favoriete kast. Om samen tot uw perfecte interieur te komen, biedt Hofstede Raanhuis maatwerk aan.

Bekijk blog
Huisshowdagen

Huisshowdagen

Na een succesvolle lancering van de nieuwste meubelcollectie op Meubelbeurs Brussel organiseert Hofstede Raanhuis op 6, 7 en 8 februari Huisshowdagen. De showroom in Renkum is geheel gerestyled met de nieuwe collectie.

Bekijk blog
Maatwerk banken

Maatwerk banken

Het is niet altijd makkelijk om de bank van uw dromen te vinden. Misschien heeft u uw bank exact voor ogen, maar is deze nergens te verkrijgen. De ene bank is net te klein en de andere in de verkeerde kleur. Om samen tot uw perfecte bank te komen, biedt Hofstede Raanhuis maatwerk aan.

Bekijk blog
Houtsoorten

Houtsoorten

Houten meubels zijn altijd populair geweest en dat zijn ze nu nog steeds. Voor het produceren van houten meubelen kunnen diverse houtsoorten worden gebruikt. Bij Hofstede Raanhuis kiezen we ervoor om alleen te werken met eikenhout. Waarom wij werken met eikenhout? Wij vertellen u graag meer over dit prachtige natuurproduct.

Bekijk blog
Meubelbeurs Brussel

Meubelbeurs Brussel

Van 7 tot en met 9 november staat Hofstede Raanhuis op de Meubelbeurs in Brussel waar we de nieuwe zit- en houtcollectie presenteren. Een nieuwe collectie waar Hollands meesterschap, design en comfort voorop staan. Luxe, rijke Italiaanse stoffen en sprekende kleuren.

Bekijk blog
Bezoek onze showroom
Let op:
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Vrijblijvend interieuradvies