Nieuws

Meubelbeurs Brussel

Meubelbeurs Brussel Header

Hofstede Raanhuis presenteert nieuwe collectie

Van 7 tot en met 9 november staat Hofstede Raanhuis op de Meubelbeurs in Brussel waar we de nieuwe zit- en houtcollectie presenteren. Een nieuwe collectie waar Hollands meesterschap, design en comfort voorop staan. Luxe, rijke Italiaanse stoffen, krachtige houtsoorten en sprekende kleuren. Chic, tijdloos en altijd functioneel. Om van te genieten én als statement in het interieur.

Zitcollectie

De nieuwe zitcollectie bestaat uit een grote variëteit van eetkamerfauteuils, barstoelen, loveseats, hockers en banken. Strakke lijnenspellen, unieke contouren en ronde vormen. De rijke stoffen, verschillende texturen en details geven het bijzondere karakter aan deze collectie. De collectie staat voor schoonheid, die perfect past bij de verfijnde stijlvolle meubels. Van het ontwerp tot aan de afwerking, overal is tot in detail over nagedacht.

Houtcollectie

De nieuwe houtproducten zijn onmisbaar in ieder interieur. Van bartafel tot kabinet en van dressoir tot roomdivider, de collectie heeft het allemaal. Functioneel met een luxueuze uitstraling. Karaktervolle meubels met een uniek design.

We bieden ongekende mogelijkheden en stellen een meubel, samen met jou, tot in detail samen. Waar de opties van een meubel normaal gesproken stoppen, gaan wij een stap verder. In eigen fabriek wordt met atelierwerk een oplossing gevonden voor uw interieur. De lijnen zijn kort, de meubelmakers kennen het meesterschap en bieden alle vrijheid om het droommeubel samen te stellen. Zonder concessies te doen aan design en comfort.

nieuwsbrief

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.