stijlvol interieur voor stijlvolle villa

Voor een grote nieuwbouwvilla maakte NO3 Omnicreatives het interieurontwerp. Hofstede Raanhuis mocht het merendeel aan maatwerk houten meubelen en zitmeubelen verzorgen. De gehele woning is voorzien van een een vloer van Belgisch hardsteen in een neutrale tint. Veel elementen lopen in elkaar over, de grote stalen deuren op maat verbinden keuken, hal en woonkamer. Symmetrie is het kernwoord.

een XXL-hoekbank als de centrale plek rondom de haard

De grote wens van de klant was een grote hoekbank. NO3 koos voor onze modulebank The Bronx. Deze XXL-hoekbank vormt een centrale plek rondom haard. In de bank liggen kussens in allerlei verschillende soorten stoffen in dezelfde kleurnuances en een groot bontplaid om het oppervlak van de bank te doorbreken. De grote booglamp van Luux Licht zorgt voor hoogte.

mosgroen, wollige, grove breisels en stoer leder

Mosgroen wordt als accentkleur toegepast. Deze kleur valt vooral op bij de Quattro rookfateuils. Wollige, grove breisels en stoer leder maken het helemaal af. Alle kastenwanden werden op maat gemaakt op basis van het houtprogramma Cuadro in de kleur ‘Cacao’, transparant door het toepassen van glazen deuren.

een luxe loungehoek, gevormd uit lage fauteuils 'the bronx'

In de voorkamer werd een luxe loungehoek ingetekend, ook gevormd uit lage, brede fauteuils uit het systeem van The Bronx. De loungefauteuils staan rond een lage, ronde loungetafel uit de houtcollectie Novembre, uitgevoerd in eikenhout in de kleur Cacao.

Prettige plekjes

De Bell Lamp boven de ovalen eetkamertafel is van Normann Copenhagen. Rond de eetkamertafel staan Cannes eetkamerstoelen bekleed met Ohman leder en voorzien van een blauwstalen frame. Samen met het staal komt deze stoelvorm op meerdere plekken terug in het huis. Bijvoorbeeld in de vorm van barstoelen aan de verlenging van het werkblad. Dit blad is door Hofstede Raanhuis als verlenging van het keukenblad gemaakt in bijpassende kleur met geïntegreerde stopcontacten voor het gebruik van laptop en keukenapparatuur. In de hoek van de keuken bevindt zich een prettige werkplek met wandplanken uit ons Cuadro-programma in de kleur Zilver, net als de Novembre wandkast.

Bij de open haard staat een Quattro loveseat in een rijke stof van De Ploeg. Bij de stoel staat een leeslamp van Luux Licht.

het centrum van het huis: de hal en de vide.

De hal is het centrum van het huis. De royale trap is voorzien van een ambachtelijk gesmede reling. In de vide hangen Felt lampen van Tom Dixon. Het vilt heeft een prachtige uitstraling, maar zorgt ook voor goede akoestiek. Alle vloerkleden komen uit de Essence-collectie van Brinker Carpets en alle raambekleding is door ons atelier op maat gemaakt van De Ploeg stoffen.