Relaxfauteuil op maat

Eigentijdse fauteuil op maat

Hofstede Raanhuis biedt een ruime collectie fauteuils gemaakt met Nederlands vakmanschap. Bijvoorbeeld onze relaxfauteuils op maat; bij Hofstede Raanhuis vindt u precies wat u zoekt.

In onze eigen producties ontwerpen en maken wij de mooiste fauteuils waar u uw eigen draai aan geeft.

Relaxfauteuil op maat

Voor optimaal zitcomfort

Een verkeerde zithouding kan diverse klachten opleveren aan uw schouders, rug en nek. Om dit te voorkomen is het kiezen van een goede stoel van belang. Een relaxfauteuil zorgt ervoor dat uw lichaam voldoende wordt ondersteund. En wat is er nou fijner dan heerlijk wegzakken in een comfortabele relaxfauteuil?.

De Kappa relaxfauteuil van Hofstede Raanhuis heeft een bijzonder vlot en eigentijdse vormgeving. Waarbij een geweldig zitcomfort ook niet ontbreekt. Ook kunt u kiezen voor een relaxfauteuil met motoren. Hiermee kan de relaxfauteuil gemakkelijk en traploos in verschillende standen worden versteld. De been-, hoofd- en rugsteun zijn onafhankelijk van elkaar te verstellen zodat de relaxfauteuil naar wens wordt.

Bovendien is het mogelijk om de Kappa relaxfauteuil in verschillende maten te leveren. We hebben varianten in Small, Medium en Large met verschillende soorten armen.

Vakmanschap en kwaliteit

Ervaar de luxe en het comfort van onze fauteuils. Gemaakt om op uren op te zitten. Wij leveren maatwerk op hoog niveau. Gemaakt met oog voor detail. Met zoveel liefde voor het vak en meer dan 100 jaar ervaring weten we hoe we de mooiste, sterkste en meest comfortabele fauteuils maken.

Persoonlijk advies op maat

Bent u benieuwd naar het ultieme zitcomfort van onze Kappa relaxfauteuil? Wij geven u graag advies. Kom daarom langs in onze showroom in Renkum of bezoek één van onze dealers bij u in de buurt. Hier krijgt u een impressie van de meest actuele fauteuils van Hofstede Raanhuis en staan wij klaar om maatwerkmogelijkheden te bespreken. U bent van harte welkom.

Informatie

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over de producten van Hofstede Raanhuis of de service die we hierbij bieden? Wellicht kan u het antwoord dan al vinden bij de onderstaande vragen en antwoorden.

Mocht uw vraag er niet bij staan dan kunt u ons altijd een mail sturen of telefonisch contact opnemen.

Wat is de levensduur van Hofstede Raanhuis meubelen?

In praktijk zien we dat Hofstede Raanhuis banken veelal meer dan 10 jaar gebruikt worden. De houtcollecties tafels, kasten gaan nog vele malen langer mee.

Door meer dan 100 jaar aan kennis en praktijk ervaringen weten we welke materialen zorgen voor een (zit)meubel waar u jarenlang plezier van heeft.

Opvallend is hierbij de hoge kwaliteit van de kussens voor het zitvlak en schuim voor de armen. Deuken en kuilen ontstaan bij onze meubelen vele malen minder snel.

Wij kunnen de vulling van de bank afstemmen op de wensen of u (wel) meer of (geen) minder plooivorming wilt zien.

Tevens bestaan onze houten rompen voor de banken vrijwel geheel uit beuken.

Bij normaal gebruik heeft u 3 jaar garantie op het meubel. De praktijk laat dus zien dat de meubelen vele jaren langer meegaan.

Wat is de gemiddelde levertijd van de meubels?

10 tot 12 weken is gebruikelijk om een ambachtelijk gemaakt mooi meubel in Nederland te produceren.

Wat zijn de openingstijden van de showroom?

De reguliere tijden zijn ma. t/m vr. 09:00 – 17:00 uur, za. 09:00 uur – 16:00 uur. Buiten deze tijden is mogelijk op afspraak.

Dient er vooraf een afspraak gemaakt te worden voor het bezoeken van de showroom?

Niet noodzakelijk, maar om aandacht te kunnen garanderen wel aan te bevelen.

Hoe is de aftersales?

Door de hoogwaardige materialen die we gebruiken en begeleiding voorafgaand aan de aankoop komt aftersales bijna niet voor. Door 100 jaar ervaring weten we hoe onze meubelen presteren. Mocht er toch iets zijn meldt het ons, dan gaan we er graag met elkaar over in gesprek.

fauteuil op maat

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte