Special

Huisshowdagen diner

Huisshowdagen

11, 12 & 13 september

Op 11, 12 en 13 september organiseert Hofstede Raanhuis de Huisshowdagen in haar showroom in Renkum. De nieuwe Arona collectie, Bolzano collectie en uitbreiding op de Basso bank worden gepresenteerd. Nieuwe collecties waar design, Hollands meesterschap en de kracht van eenvoud voorop staan. Pure en duurzame materialen, organische vormen en geborgenheid vormen de basis. Chic, tijdloos en altijd functioneel.

Meld u hier direct aan

Nieuwe Arona collectie

De nieuwe Arona collectie bestaat uit hoogwaardige houtproducten. Van eettafel en koffietafels tot kasten en dressoir. Organische vormen, krachtige materialen en mooie details. De collectie staat voor puurheid, dat perfect past bij de verfijnde, strakke en stijlvolle meubels. Van het ontwerp tot aan de afwerking, overal is tot in detail over nagedacht.

Nieuwe Bolzano collectie

De nieuwe Bolzano bank is een nuchtere bank die dankzij de vele maatwerkopties past in ieder interieur. Een mooi en begrijpelijk concept, waarmee de bank tot in detail samengesteld kan worden, dankzij keuze uit zes verschillende armleuningen, een ronde of rechte hoek en diverse zitelementen.

Uitbreiding Basso bank

Naast de nieuwe collecties wordt de uitbreiding van de Basso bank gepresenteerd. De Basso bank is een veelzijdig modulair systeem om de perfecte bank te personaliseren. Op basis van diverse elementen, zitcomfortopties, rugcomfortopties, stoffeerwijzen, onderbakopties, armopties en pootopties wordt de Basso bank samengesteld. Er worden negen nieuwe elementen toegevoegd waarbij organische vormen de hoofdrol spelen.

Laat u inspireren

Tijdens de Huisshowdagen wordt de collectie gepresenteerd. Laat u onder het genot van een hapje en een drankje volop inspireren. Het team staat voor u klaar en zij verwelkomen u graag om kennis te maken met elkaar én de nieuwste collecties.

Diner

Aansluiten bieden wij u graag de mogelijkheid aan voor een diner bij restaurant Campman in Renkum. Zo kunt u ‘s avonds na de spits ontspannen naar huis rijden.

Meld u hier aan

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte