Special

Huisshowdagen februari 2024 met diner

Hofstede Raanhuis Huisshowdagen

Huisshowdagen

5, 6 en 7 februari 2024

Op 5, 6 en 7 februari organiseert Hofstede Raanhuis de Huisshowdagen in haar showroom in Renkum. De Trentino bank en de Arona collectie staan centraal. Nieuwe collecties waar design, Hollands meesterschap en duurzame materialen de basis vormen. Organische lijnen, hoogwaardige materialen en diverse maatwerkmogelijkheden om toe te kunnen passen in verschillende stijlen, zodat de meubels tot hun recht komen in vele interieurs.

Italiaanse luxe
De Trentino bank is een bank in Italiaanse stijl. Een bank die luxe uitstraalt dankzij haar organische vormen, de geïntegreerde tafel, de excentrische pootjes en hoge kwaliteit materialen waarmee wordt gewerkt. De bank is in zijn geheel samen te stellen dankzij de keuze uit diverse zitelementen, banktafels en stof- en leersoorten.

Meld u hier direct aan

Krachtige materialen
De Arona collectie bestaat uit hoogwaardige houtproducten. Van eettafel en koffietafels tot kasten en dressoir. Organische vormen, krachtige materialen en mooie details. De collectie staat voor puurheid, dat perfect past bij de verfijnde, strakke en stijlvolle meubels. Van het ontwerp tot aan de afwerking, overal is tot in detail over nagedacht.

Laat u inspireren
Laat u onder het genot van een hapje en een drankje volop inspireren. Naast de Trentino bank en de Arona collectie kunt u uiteraard ook onze andere collecties bekijken. Ons team staat voor u klaar en zij verwelkomen u graag.

Diner
Aansluiten bieden wij u graag de mogelijkheid aan voor een diner bij restaurant Campman in Renkum. Zo kunt u ’s avonds na de spits ontspannen naar huis rijden.

Meld u hier direct aan

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte