Zoeken

Uw tafel in elk gewenst formaat en afwerking

Een goede, mooie tafel kan niet ontbreken in uw woning of op kantoor. De eettafel is de leidraad van de dag, van ontbijt tot lunch en diner. Een tafel verdient daarom de aandacht.

Bij Hofstede Raanhuis kunnen de tafels geheel naar uw wensen worden samengesteld. Zodat het precies past bij uw interieur.

De tafels worden gemaakt van echt eikenhout wat zorgt voor een hoge kwaliteit.

De collectie

De tafelcollectie van Hofstede Raanhuis is zeer uitgebreid. Zo hebben wij eet-, salon- en bijzettafels maar bijvoorbeeld ook sidetables en banktafels. Waarbij ronde, ovale, vierkante en rechthoekige eettafels, salontafels, sidetables en hoektafels tot de opties behoren. Wat voor tafel u zich maar wenst, wij hebben het in onze collectie.

U kunt op deze pagina ontdekken hoe de tafelcollectie van Hofstede Raanhuis eruitziet. Er worden voorbeelden gegeven van de verschillende tafelmodellen. Het is hierbij mogelijk om de desbetreffende tafel geheel naar eigen wens te ontwerpen.

U kunt bij vele modellen de afmetingen, kleur en het onderstel van de tafel zelf bepalen. Het onderstel kan bijvoorbeeld in hetzelfde eiken design als het tafelblad worden uitgevoerd, maar de optie bestaat ook om rvs poten te kiezen. Samen met u ontwerpen we de tafel van uw dromen geheel op maat.

Advies

Wij geven u graag advies over onze tafels. Kom hiervoor langs in ons Design Center van Hofstede Raanhuis in Renkum of bij één van onze verkooppunten. U kunt hier de tafelcollectie bekijken en natuurlijk ook onze andere meubelcollecties.

Onze adviseurs luisteren goed naar uw wensen en stijl. Zo zijn wij in staat om het perfecte eindresultaat op te leveren waar u van heeft gedroomd.

Wacht dus niet langer en zet de eerste stappen naar uw unieke tafel op maat.

Informatie

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over de producten van Hofstede Raanhuis of de service die we hierbij bieden? Wellicht kan u het antwoord dan al vinden bij de onderstaande vragen en antwoorden.

Mocht uw vraag er niet bij staan dan kunt u ons altijd een mail sturen of telefonisch contact opnemen.

Wat is de levensduur van Hofstede Raanhuis meubelen?

In praktijk zien we dat Hofstede Raanhuis banken veelal meer dan 10 jaar gebruikt worden. De houtcollecties tafels, kasten gaan nog vele malen langer mee.

Door meer dan 100 jaar aan kennis en praktijk ervaringen weten we welke materialen zorgen voor een (zit)meubel waar u jarenlang plezier van heeft.

Opvallend is hierbij de hoge kwaliteit van de kussens voor het zitvlak en schuim voor de armen. Deuken en kuilen ontstaan bij onze meubelen vele malen minder snel.

Wij kunnen de vulling van de bank afstemmen op de wensen of u (wel) meer of (geen) minder plooivorming wilt zien.

Tevens bestaan onze houten rompen voor de banken vrijwel geheel uit beuken.

Bij normaal gebruik heeft u 3 jaar garantie op het meubel. De praktijk laat dus zien dat de meubelen vele jaren langer meegaan.

Wat is de gemiddelde levertijd van de meubels?

10 tot 12 weken is gebruikelijk om een ambachtelijk gemaakt mooi meubel in Nederland te produceren.

Wat zijn de openingstijden van de showroom?

De reguliere tijden zijn ma. t/m vr. 09:00 – 17:00 uur, za. 09:00 uur – 16:00 uur. Buiten deze tijden is mogelijk op afspraak.

Dient er vooraf een afspraak gemaakt te worden voor het bezoeken van de showroom?

Niet noodzakelijk, maar om aandacht te kunnen garanderen wel aan te bevelen.

Hoe is de aftersales?

Door de hoogwaardige materialen die we gebruiken en begeleiding voorafgaand aan de aankoop komt aftersales bijna niet voor. Door 100 jaar ervaring weten we hoe onze meubelen presteren. Mocht er toch iets zijn meldt het ons, dan gaan we er graag met elkaar over in gesprek.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte