Gesloten:

Woensdag 17 mei vanaf 3 uur gesloten
Donderdag 18 mei in verband met Hemelvaart
Maandag 29 mei in verband met Tweede Pinksterdag

Tafel op maat

Tafel op maat

Massief eikenhout

Maak hier kennis met de uitgebreide tafelcollectie van Hofstede Raanhuis. Al onze tafels zijn verkrijgbaar in echt eikenhout met verschillende afwerkingen. Kies een rustieke of juist gladde tafel, in een prachtige natuurlijke tint. Waarbij ronde, ovale, vierkante en rechthoekige eettafels, salontafels, sidetables, ronde tafels en hoektafels tot de opties behoren. Alle tafels zijn in standaardmaten en op maat leverbaar.


Vrijblijvend interieuradvies
Tafel op maat - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
1 houtsoort
10 houtkleuren
10 onderstellen

Ambachtelijk houten tafel op maat maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Ambachtelijk maatwerk is heel kenmerkend voor de tafels van Hofstede Raanhuis. Er wordt voor de collectie gebruik gemaakt van echt eikenhout. Waarbij er tijdens het ontwerp van de tafel geheel rekening wordt gehouden met uw wensen en ideeën. In de fabriek zullen onze vakmannen het ontwerp omzetten in een prachtige tafel.

Vrijblijvend interieuradvies

Meubel in elk gewenst formaat en afwerking

Tafels mogen niet ontbreken in uw woning of op kantoor. Het zijn belangrijke elementen in uw ruimte waar wordt samen gekomen. Bij Hofstede Raanhuis kunnen de tafels en de eettafel op maat geheel naar uw wensen worden samengesteld. Zodat het precies past bij uw (gewenste) situatie. De tafels worden gemaakt van echt eikenhout wat zorgt voor een hoge kwaliteit.

Tafel op maat

De collectie

De tafelcollectie van Hofstede Raanhuis is zeer uitgebreid. Zo hebben wij eet-, salon- en bijzettafels maar bijvoorbeeld ook sidetables en banktafels. Wat voor tafel u zich maar wenst, wij hebben het in ons assortiment.

U kunt op deze pagina ontdekken hoe de tafelcollectie van Hofstede Raanhuis eruitziet. Er worden voorbeelden gegeven van de verschillende tafelmodellen. Het is hierbij nog mogelijk om de desbetreffende tafel geheel naar eigen wens te ontwerpen.

Houten tafel op maat

De Hofstede Raanhuis tafels hebben standaardmaten, maar het is ook mogelijk om een tafel geheel op maat te laten maken. Iedereen heeft namelijk andere wensen en ruimtes waar rekening mee gehouden moet worden. Wij luisteren graag naar uw behoeftes om zo een unieke en op maat gemaakte tafel te realiseren. Wilt u een tafel op maat maken? Bij Hofstede Raanhuis bent u aan het juiste adres.

Het is mogelijk om de afmetingen, kleur en het onderstel van de tafel te bepalen. Het onderstel kan in hetzelfde eiken design als het tafelblad worden uitgevoerd, maar de optie bestaat ook om rvs poten te kiezen. Met u samen ontwerpen we de droomtafel op maat.

Tafel op maat

Advies

Wij geven u graag advies over onze meubels. Kom hiervoor langs in de showroom van Hofstede Raanhuis in Renkum. U kunt hier de tafelcollectie bekijken en natuurlijk ook onze andere meubelcollecties.

Kom langs tijdens de openingstijden of maak een afspraak. Onze adviseurs en ontwerpers zullen goed luisteren naar uw wensen en stijl. Zo zijn wij instaat om het perfecte eindresultaat op te leveren waar u al een tijdje van heeft gedroomd. Wacht dus niet langer en zet de eerste stappen naar uw unieke tafel op maat.

Vrijblijvend interieuradvies

Veelgestelde vragen

Wat is de levensduur van Hofstede Raanhuis meubelen?

In praktijk zien we dat Hofstede Raanhuis banken veelal meer dan 10 jaar gebruikt worden. De houtcollecties tafels, kasten gaan nog vele malen langer mee.

Door meer dan 100 jaar aan kennis en praktijk ervaringen weten we welke materialen zorgen voor een (zit)meubel waar u jarenlang plezier van heeft.

Opvallend is hierbij de hoge kwaliteit van de kussens voor het zitvlak en schuim voor de armen. Deuken en kuilen ontstaan bij onze meubelen vele malen minder snel.

Wij kunnen de vulling van de bank afstemmen op de wensen of u (wel) meer of (geen) minder plooivorming wilt zien.

Tevens bestaan onze houten rompen voor de banken vrijwel geheel uit beuken.

Bij normaal gebruik heeft u 3 jaar garantie op het meubel. De praktijk laat dus zien dat de meubelen vele jaren langer meegaan.

Hoe is de prijsstelling van Hofstede Raanhuis meubelen?

De Hofstede Raanhuis (zit)meubelen hebben een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. De hoogwaardige materialen die in- en op de meubelen worden verwerkt zorgen voor een zeer duurzaam product. Meer dan 10 jaar woonplezier met een Hofstede Raanhuis bank komt veelal voor. De prijsstelling en levensduur is gunstig te noemen ten aanzien van diverse A-merken.

Wat is de gemiddelde levertijd van de meubels?

10 tot 12 weken is gebruikelijk om een ambachtelijk gemaakt mooi meubel in Nederland te produceren.

Waar worden onze maatwerk meubels gemaakt?

Achter de showroom in de fabriek in Renkum. Vaak laten we tijdens het orientatieproces ook de fabriek zien zodat u het vakmanschap met eigen ogen kunt aanschouwen. Dit is voor ons vaak een mooi moment doordat we alle duurzame en duurdere materialen die we verwerken zichtbaar maken. De kwaliteit wordt hierdoor tastbaar.

Kunt u bij ons langskomen in de showroom? En zo ja, wat zijn de openingstijden?

Zeker, u bent ten alle tijden welkom. Wilt u de volledige aandacht is het verstandig om even van te voren een afspraak in te plannen. Wellicht kunt u ook van te voren alvast wat wensen, foto’s en een plattegrond toesturen zodat we alvast kunnen meedenken.

Wat zijn de openingstijden van de showroom?

De reguliere tijden zijn ma. t/m vr. 09:00 - 17:00 uur, za. 09:00 uur - 16:00 uur. Buiten deze tijden is mogelijk op afspraak.

Dient er vooraf een afspraak gemaakt te worden voor het bezoeken van de showroom?

Niet noodzakelijk maar om aandacht te kunnen garanderen wel aan te bevelen.

Zijn modellen ook te vervaardigen als hoekbank, longchairbank of U-bank?

Door het maatwerk is veel mogelijk, de onderstaande modellen kunnen allemaal als hoekbank, longchairbank of u bank worden samengesteld.

  • Basso
  • Hampton
  • Rome
  • Seven
  • Xavier
  • Jeff
Hoe is de aftersales?

Door de hoogwaardige materialen die we gebruiken en begeleiding voorafgaand aan de aankoop komt aftersales bijna niet voor. Door 100 jaar ervaring weten we hoe onze meubelen presteren. Mocht er toch iets zijn meld het ons dan gaan we er graag met elkaar over in gesprek.