Open dag 14 en 15 juni
Tot 40% korting op showroom modellen vanwege vernieuwing van onze showroom. Maak een afspraak voor vrijblijvend interieuradvies.
Meer informatie
Tafel op maat

Tafels

Massief eikenhout

Maak hier kennis met de uitgebreide tafelcollectie van Hofstede Raanhuis. Al onze tafels zijn verkrijgbaar in echt eikenhout met verschillende afwerkingen. Kies een rustieke of juist gladde tafel, in een prachtige natuurlijke tint. Waarbij ronde, ovale, vierkante en rechthoekige eettafels, salontafels, sidetables en hoektafels tot de opties behoren. Alle tafels zijn in standaardmaten en op maat leverbaar.


Vrijblijvend interieuradvies
Tafel op maat - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
8 houtsoorten
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Ambachtelijk maatwerk is heel kenmerkend voor de tafels van Hofstede Raanhuis. Er wordt voor de collectie gebruik gemaakt van echt eikenhout. Waarbij er tijdens het ontwerp van de tafel geheel rekening wordt gehouden met uw wensen en ideeën. In de fabriek zullen onze vakmannen het ontwerp omzetten in een prachtige tafel.

Vrijblijvend interieuradvies

Tafel op maat

Meubel in elk gewenst formaat en afwerking

Tafels zijn niet te ontbreken in uw woning of op kantoor. Het zijn belangrijke elementen in uw ruimte waar wordt samen gekomen. Bij Hofstede Raanhuis kunnen de tafels geheel naar uw wensen worden samengesteld. Zodat het precies past bij uw (gewenste) situatie. De tafels worden gemaakt van echt eikenhout wat zorgt voor een hoge kwaliteit.

De collectie

De tafelcollectie van Hofstede Raanhuis is zeer uitgebreid. Zo hebben wij eet-, salon- en bijzettafels maar bijvoorbeeld ook sidetables en banktafels. Wat voor tafel u zich maar wenst, wij hebben het in ons assortiment.

U kunt op deze pagina ontdekken hoe de tafelcollectie van Hofstede Raanhuis eruitziet. Er worden voorbeelden gegeven van de verschillende tafelmodellen. Het is hierbij nog mogelijk om de desbetreffende tafel geheel naar eigen wens te ontwerpen.

Op maat

De Hofstede Raanhuis tafels hebben standaardmaten, maar het is ook mogelijk om een tafel geheel op maat te maken. Iedereen heeft namelijk andere wensen en ruimtes waar rekening mee gehouden moet worden. Wij luisteren graag naar uw behoeftes om zo een unieke en op maat gemaakte tafel te realiseren.

Het is mogelijk om de afmetingen, kleur en het onderstel van de tafel te bepalen. Het onderstel kan in hetzelfde eiken design als het tafelblad worden uitgevoerd, maar de optie bestaat ook om rvs poten te kiezen. Met u samen ontwerpen we de droomtafel op maat.

Advies

Wij geven u graag advies over onze meubels. Kom hiervoor langs in de showroom van Hofstede Raanhuis in Renkum. U kunt hier de tafelcollectie bekijken en natuurlijk ook onze andere meubelcollecties.

Kom langs tijdens de openingstijden of maak een afspraak. Onze adviseurs en ontwerpers zullen goed luisteren naar uw wensen en stijl. Zo zijn wij instaat om het perfecte eindresultaat op te leveren waar u al een tijdje van heeft gedroomd. Wacht dus niet langer en zet de eerste stappen naar uw unieke tafel op maat.

Vrijblijvend interieuradvies