Zoeken

Arona eettafel

Tailor-made masterpiece

Arona eettafel

Altijd uw ideale eettafel

De Arona eettafel is een stijlvolle eettafel. Eenvoudig in zijn klasse en juist daardoor onderscheidend. De eettafel is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit eikenhout en dat maakt de tafel tot zijn kracht. Krachtige en eerlijke materialen, dat zijn materialen waarmee we werken bij Hofstede Raanhuis.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Keuze uit 10 houtkleuren
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Arona

De afgeronde hoeken van de Arona eettafel en de afgeronde tafelpoten zijn geïnspireerd op de vormen uit de natuur waar je maar zelden kaarsrechte lijnen ziet. Afgeronde vormen en lijnen activeren positieve emoties. We associëren ze met gemoedelijkheid en warmte en zijn dus fijn om toe te passen in het interieur.

De Arona eettafel wordt voor u op maat gemaakt. U heeft keuze uit maar liefst tien eikenhouten kleuren. Van naturel eiken tot zwart en diverse tinten daar tussenin. Ook kunt u kiezen of u het hout glad wil laten afwerken of liever ‘brushed’ voor een stoerdere look. De tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Met keuze van 180 cm tot 300 cm lengte, vindt u altijd een tafel die past in uw interieur.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte