Zoeken

Arona eettafel deens ovaal

Tailor-made masterpiece

Arona eettafel deens ovaal

Altijd uw ideale eettafel

De Arona eettafel is een van onze favorieten! De prachtige eettafel straalt eenvoud uit, maar is uniek dankzij de subtiel afgeronde organische vormen. Anders dan anders en dat maakt deze tafel, samen met de maatwerkopties, tot de ideale eettafel voor ieder interieur.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Keuze uit 10 houtkleuren
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Arona

De afgeronde hoeken, de organische belijning van het tafelblad en de afgeronde tafelpoten zijn kenmerkend voor de Arona eettafel. De organische vormen zijn geïnspireerd op de vormen uit de natuur, waar je maar zelden kaarsrechte lijnen ziet. Afgeronde vormen en lijnen activeren vriendelijke, positieve emoties. We associëren ze met gemoedelijkheid en warmte en zijn dus fijn om toe te passen in het interieur.

Stem de Arona eettafel af op uw interieur dankzij de keuze uit tien verschillende houtkleuren. Daarnaast kunt u kiezen voor een gladde afwerking of voor ‘brushed’. Ook qua maatvoering is de Arona eettafel perfect af te stemmen op uw wensen dankzij de diverse lengtes. De eettafel op maat is namelijk verkrijgbaar van 180 cm tot 300 cm. En de tafel is perfect te combineren met andere houten meubels uit de Arona collectie.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte