Zoeken

Arona eettafel

Tailor-made masterpiece

Arona eettafel

Altijd uw ideale eettafel

De Arona eettafel is een nuchtere, vierkante eettafel met karakter. De afgeronde organische vormen van het tafelblad en de tafelpoten geven de eettafel een unieke uitstraling. Anders dan anders in zijn eenvoud. En dat is de kracht van deze eettafel, de kracht van eenvoud.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Keuze uit 10 houtkleuren
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Arona

De eettafel is vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteit eikenhout. Duurzaam en eerlijk zodat u jarenlang plezier heeft van de Arona eettafel. U heeft keuze uit maar liefst tien houtkleuren en daarnaast kunt u kiezen of u de afwerking van het hout glad of ‘brushed’ wilt. Ook is de tafel verkrijgbaar in diverse formaten; 140, 150 en 170 cm. Met onze maatwerk mogelijkheden kunnen we de eettafel perfect afstemmen op de rest van uw interieur.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte