Zoeken

Arona salontafel

Tailor-made masterpiece

Arona salontafel

Altijd uw ideale salontafel

Arona is een stijlvolle salontafel. De salontafel is gemaakt van hoogwaardig en eerlijk eikenhout en biedt de perfecte mix van eenvoud en een opvallend design. De organische vormen geven de salontafel een speels karakter voor een unieke twist in het interieur.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Keuze uit 10 houtkleuren
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Arona

U kunt kiezen uit tien verschillende houtkleuren waardoor de salontafel altijd kan worden afgestemd op de rest van uw interieur. Daarnaast kunt u kiezen voor een gladde afwerking of voor brushed. De salontafel is te kiezen als vierkant en als rechthoek in verschillende maatvoeringen.

De afgeronde hoeken en de afgeronde tafelpoten zijn kenmerken voor de Arona salontafel. De organische vormen zijn geïnspireerd op de vormen uit de natuur waar je maar zelden kaarsrechte lijnen ziet. Afgeronde vormen en lijnen activeren vriendelijke, positieve emoties

 

Verschillende configuraties

Arona salontafel

Arona salontafel

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte