Zoeken

Arona salontafel

Tailor-made masterpiece

Arona salontafel

Altijd uw ideale salontafel

Bent u op zoek naar een stijlvolle salontafel? Deze salontafel is gemaakt van hoogwaardig en eerlijk eikenhout. De klassieke salontafel is eenvoudig voor het oog en juist dit maakt de salontafel onderscheidend. En als u goed kijkt, ziet u subtiele details, prachtig doorgevoerd.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Keuze uit 10 houtkleuren
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Arona

Wij maken de Arona salontafel voor u op maat. De salontafel is verkrijgbaar in maar liefst tien eikenhouten kleuren. En u kunt kiezen voor een gladde afwerking van het hout of voor brushed, voor een stoerdere uitstraling. Daarnaast is de coffee table verkrijgbaar in drie verschillende formaten, waarvan rechthoekig en vierkant. Wij maken graag de salontafel die perfect bij uw interieur past.

 

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte