Tafel op maat

Bijzettafel

Handig voor vele doeleinden

Een bijzettafel is erg handig. Of het nu dient als een plek voor uw boek, afstandsbediening of drinken en eten. Of misschien wel voor de sier om plantjes en bloemen op te zetten? Onze bijzettafels zijn makkelijk te verplaatsen en inzetbaar voor elk doel dat u voor ogen heeft. U hoeft zich geen zorgen te maken dat onze bijzettafels bij een stootje zullen omvallen, ze zijn namelijk erg stevig en sterk gebouwd. Lees hieronder snel verder.


Afspraak maken
Bijzettafel - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
8 houtsoorten
10 houtkleuren
10 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het in de meubelfabriek

Bij de bijzettafels van Hofstede Raanhuis staan de termen ambacht en maatwerk centraal. Waarbij wordt gewerkt met het materiaal eikenhout. De bijzettafel zal geheel naar uw wensen worden ontworpen waarna deze wordt gerealiseerd in onze eigen ambachtelijke meubelfabriek. Hofstede Raanhuis gaat graag met u aan de slag om van uw droom bijzettafel werkelijkheid te maken.

Afspraak maken

Bijzettafel op maat

Geheel naar uw wens

Een plekje nodig om uw spullen op te leggen, waar u direct bij kan? Of zoekt u nog een leuk meubel voor dat ene lege hoekje? Dan is een bijzettafel de perfecte oplossing. En bij ons zal die precies aan uw wensen voldoen. Het design is namelijk door u in te vullen, waardoor het resultaat perfect past bij uw interieur. Daarnaast zal de bijzettafel gemakkelijk naar andere plekken kunnen worden verplaatst door het lichte gewicht.

Stevig eikenhout

Eikenhout is een stevig soort materiaal. Daarom dat wij dit ook gebruiken voor onze bijzettafels. Zo blijven deze stabiel staan tijdens gebruik. Geen omgevallen bijzettafeltjes met spullen bij ons.

U kunt onze bijzettafeltjes in maar liefst 10 houtkleuren verkrijgen. Waarbij de afmetingen en het design door u zijn te bepalen. Zo heeft u een tafeltje dat perfect in uw ruimte past. Samen met ons kunnen de mogelijkheden bekeken en ontworpen worden.

Inspiratie en gratis advies in onze showroom

U kunt in onze showroom, aan de Energieweg 6 in Renkum, de meubelcollectie en dus de bijzettafels komen bekijken. Zo krijgt u een voorbeeld van hoe het meubel eruitziet in een woonomgeving.

Vervolgens kunt u samen met de ontwerpers de mogelijkheden bekijken die passen bij uw wensen en stijl. Als u dus opzoek bent naar een bijzettafel die precies bij u en uw woning past, dan zit u bij Hofstede Raanhuis op de goede plek. Wanneer de bijzettafel is gemaakt in onze meubelfabriek, zal deze bij u thuis worden afgeleverd en door ons worden gemonteerd. Zo kunt u direct genieten van uw unieke bijzettafel.

Afspraak maken