Zoeken

Cuadro eettafel ovaal

Tailor-made masterpiece

Cuadro eettafel ovaal

Altijd uw ideale eettafel

Voor wie op zoek is naar een unieke houten tafel bevelen wij tafel Cuadro aan. Een echte eyecatcher van prachtig hout met een ronde of ovale vorm en een brede, stoere tafelpoot in het midden. De tafel biedt veel zitruimte en is daarmee ideaal voor verschillende groepsgroottes. Combineer met onze eetkamerstoelen en geniet van de mooiste momenten aan tafel.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Keuze uit 10 houtkleuren
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Cuadro

Een ronde eettafel heeft veel voordelen. Zo draagt een ronde of ovale tafel bij aan de sfeer tijdens een diner met gasten, omdat u iedereen die aan tafel zit in de ogen aan kunt kijken. Ook zorgen organische vormen voor meer zachtheid in uw interieur.

 

Verschillende configuraties

Cuadro eettafel

Cuadro eettafel

Cuadro eettafel

Cuadro eettafel

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte