Zoeken

Cuadro salontafel

De perfecte salontafel

De Cuadro salontafel blok herkent u aan de tijdloze en strakke vormgeving. Een salontafel die perfect tot zijn recht komt in vele stijlen dankzij het lijnenspel en de maatwerkmogelijkheden die de salontafel biedt. Of u nu een klassiek, modern, landelijk of eigentijds interieur heeft, de Cuadro salontafel komt altijd tot zijn recht.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet jouw favoriete Cuadro salontafel eruit?

Cuadro salontafel blok is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig eikenhout en is leverbaar in diverse verschillende houttinten. Daarnaast heeft u de keuze uit geborsteld of glad hout waardoor u de salontafel kunt aanpassen naar uw wensen. Naast de Cuadro salontafel blok, bestaat de Cuadro collectie uit een wandkast, sidetable, TV-meubel, dressoir, eetkamertafel en open salontafel. 

Bij Hofstede Raanhuis maken we een salontafel op maat voor u. In onze eigen producties zijn de lijnen kort en kennen de meubelmakers het meesterschap als geen ander. Dat biedt de vrijheid om het meubel van uw dromen samen te stellen. Kom naar één van onze dealers of onze showroom in Renkum voor persoonlijk advies.Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte