Zoeken

Cuadro salontafel

Modern en opvallend

De Cuadro salontafel herkent u aan de tijdloze en strakke vormgeving. Het unieke aan deze salontafel is dat deze dankzij de strakke belijning in elke interieurstijl toepasbaar is. Of u nu een klassiek, modern, landelijk of eigentijds interieur heeft, de Cuadro salontafel komt altijd tot zijn recht.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Cuadro salontafel eruit?

Alle meubels uit de Cuadro lijn zijn verkrijgbaar in eikenhout met verschillende afwerkingen. Geborsteld of juist glad in prachtige natuurlijke tinten. Op basis van uw wensen maken wij onze houten meubels voor u op maat. Een handig detail is dat de Cuadro salontafel een greeploze lade heeft. Deze lade biedt veel ruimte om uw spullen op te bergen. 

Naast de Cuadro salontafel bestaat de Cuadro collectie bestaat uit een wandkast, TV-meubel, dressoir eetkamertafel en open salontafel. Bent u benieuwd naar de Cuadro salontafel of een ander meubels uit de Cuadro collectie? Kom langs bij onze dealers of in de showroom om onze houtcollecties te bekijken. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte