Zoeken

Edge bijzettafel

Onmisbaar in ieder interieur

Een bijzettafel is onmisbaar in ieder interieur. Handig om een kop koffie, een glas wijn, een boek of mooie accessoire neer te zetten. Zet een of meerdere bijzettafels bij elkaar en kies uit diverse vormen, tafelbladen en materialen voor een speels effect. Een bijzettafel vraagt minder aandacht dan de salontafel of de eettafel, maar kan wel de finishing touch zijn. U kunt een verloren hoekje mooi tot zijn recht laten komen door er een bijzettafel te plaatsen met bijvoorbeeld een mooie designlamp.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Edge bijzettafel eruit?

Het is vaak de kunst om een bijzettafel te vinden die past bij uw interieur. Daarom kunt u bij Hofstede Raanhuis een bijzettafel zelf samen stellen. Dan komt deze altijd perfect tot zijn recht zonder concessies te hoeven doen. Een vierkante bijzettafel, een ronde tafel, klein of liever een slag groter. Vier stalen poten of wilt u juist eens iets anders en kiest u voor een speels onderstel? Als u kiest voor een aantal bijzettafels is de diversiteit die wordt geboden een ware uitkomst.

Met onze eigen fabriek gevestigd in Nederland kunnen we maatwerk leveren tot in detail. Er wordt door onze vakmensen gewerkt met zeer kwalitatieve natuurlijke materialen zoals eikenhout en noten. U stelt uw ideale bijzettafel samen en wij gaan voor u aan de slag. De Edge bijzettafel is perfect te combineren met andere meubels uit onze Egde collectie, zoals de Edge salontafel, boekenkast, eettafel of salontafel.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte