Zoeken

Edge eettafel

Tijdloos en stijlvol

Eettafel Edge is een tijdloos en stijlvol ontwerp. Een rechthoekige eettafel met een strak design waarbij hoogwaardige materialen de hoofdrol spelen. Een tafel die dankzij de tijdloze uitstraling en de maatwerkmogelijkheden tot in detail perfect is aan te passen aan ieder interieur. De tafel van uw dromen, die maken wij graag voor u.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Edge eettafel rechthoek eruit?

De eettafel; vaak een centrale plek in huis waar de dag wordt gestart. Een plek waar samen wordt gegeten, gepraat, geborreld, een spelletje gespeeld. Een fijne plek voor het hele gezin, vrienden en familie. Bij Hofstede Raanhuis vinden we het daarom belangrijk dat de eettafel past bij uw levensstijl. Een lange tafel in een grote woonkeuken of juist liever een wat compactere eettafel in de woonkamer behoort tot onze mogelijkheden.

Onze fabriek is gevestigd in Renkum, aan de zuidrand van de Veluwe. De lijnen zijn hierdoor kort en dat maakt het mogelijk om maatwerk tot in detail te leveren. U heeft keuze uit verschillende houtkleuren en diverse onderstelopties, bladafwerkingen en pootopties. Wat u ook kiest, wij zorgen ervoor dat het een prachtige eettafel wordt die aan al uw wensen voldoet.

Inspiratie

De Edge eettafel rechthoek past in ieder stijlvol interieur.

nieuwsbrief

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte