Zoeken

Edge eettafel

Uniek en opvallend

Een elegante tafel van hoge kwaliteit in zachte vormen. Dat is onze Edge eetkamertafel ovaal. Dankzij het eikenhouten blad gaat de tafel zeer lang mee en heeft u er jarenlang plezier van. Een ronde tafel kan een mooi contrast vormen met alle rechthoekige vormen in huis. Passend bij iedere woonstijl; tijdloos, klassiek en modern. Design in uw eigen stijl.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Edge eettafel rond/oval eruit?

U kunt kiezen uit verschillende houtafwerkingen en -kleuren zodat de eettafel bij uw stijl past. Het onderstel is mogelijk in een bijpassende houten uitvoering of in een metalen onderstel in zwart structuurlak voor een industriële uitstraling. Met ruim 100 jaar ervaring weten we hoe we voor ieder interieur de perfecte oplossing maken. U droomt, wij creëren. 

Wacht niet langer en stel de Edge eetkamertafel samen met onze adviseur samen. Kom naar één van onze dealers of onze showroom in Renkum voor persoonlijk advies.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte