Zoeken

Edge salontafel

Modern en opvallend

De Edge salontafel is stijlvol, solide en functioneel. De salontafel is groot en biedt voldoende ruimte om uw spullen op te plaatsen. Op het eerste gezicht een subtiel en ingetogen ontwerp, maar de hoogwaardige materialisering van hout en staal zorgt voor een spannend contrast. Industrieel gecombineerd met luxe. De tafel biedt design in uw eigen stijl.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Edge salontafel eruit?

Houdt u van verfijnd of juist van stoer? De Edge collectie heeft het allemaal. Naast de salontafel biedt de collectie ook een bijzettafel, dressoir, salontafel, vitrinekast, wandkast en een eettafel.

Vormgeven naar de ruimte en sfeer in huis staat voorop. Hofstede Raanhuis biedt ongekende mogelijkheden en stelt een meubel, met u, tot in detail samen. Waar de opties van een meubel normaal gesproken stoppen, gaat Hofstede Raanhuis een stap verder. In de eigen fabriek wordt met atelierwerk een oplossing gevonden voor ieder interieur. De lijnen zijn kort, de meubelmakers kennen het meesterschap en bieden alle vrijheid om het meubel van uw dromen samen te stellen.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte