Gesloten:

Woensdag 17 mei vanaf 3 uur gesloten
Donderdag 18 mei in verband met Hemelvaart
Maandag 29 mei in verband met Tweede Pinksterdag

Tafel op maat

Eettafels

Eettafels met een Italiaans tintje

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte eettafel? Hofstede Raanhuis heeft een uitgebreide oer-Hollandse eettafelcollectie met een Italiaans temperament. Wij staan altijd open voor individuele wensen zodat uw perfecte eettafel werkelijkheid kan worden.


Afspraak maken
Tafel op maat - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
8 houtsoorten
10 houtkleuren
10 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

In de meubelfabriek van Hofstede Raanhuis wordt er dagelijks met veel vakmanschap en aandacht voor detail de mooiste eettafels in het leven geblazen. Onze medewerkers hebben de juiste expertise en ervaring om met de beste productiemethodes uw eettafel op maat te realiseren.

Afspraak maken

Eettafels op maat

Een onmisbaar meubel in uw interieur

Een eettafel is bijna onmisbaar in een interieur. Hier kom je samen om te eten, te praten of om een bijvoorbeeld gezellig een spelletje te spelen. Het assortiment van Hofstede Raanhuis bestaat uit eettafels in verschillende maten. Zo is er voor ieder gezin een passende eettafel.

Er wordt vaak gekozen voor een rechthoekige eettafel waar minstens zes personen aan kunnen schuiven. In het geval dat u met zijn tweeën woont, kunt u ook kiezen voor een kleiner model, zoals de ronde Edge eettafel of de Lorena. Hiermee zal veel ruimte bespaart worden en zal uw eetkamer er tegelijkertijd ook nog modern uit zien.

De kleur, afwerking en onderstel van van de eettafel zijn bepalend voor uw interieur. Hier heeft Hofstede Raanhuis veel diverse mogelijkheden in. Zo hebben we eettafels met houten onderstellen en metalen onderstellen. De eettafel Lorena heeft bijvoorbeeld een blauwstaal onderstel of een rvs onderstel. We hebben ook eettafels met een gekruist onderstel, om uw interieur speels te maken.

Bovendien biedt Hostede Raanhuis eettafels aan met zwevende bladen, zoals de eettafel van Lorena.

Bezoek snel onze showroom

Toe aan een nieuwe eetkamertafel? Neem dan de eerste stap en kom langs in onze showroom in Renkum. Hier kunt u kennis maken met ons veelzijdige aanbod in diverse stijlen eettafels. Onze specialisten staan voor u klaar om u te ondersteunen met deskundig advies. U kunt ook gerust contact opnemen om de maatwerkmogelijkheden te bespreken.

Afspraak maken