Citadel eettafel rechthoek

Citadel eettafel rechthoek

Een plek om samen te komen

Een tafel is de plek om in huis samen te komen met familie en vrienden. De rechthoekige Citadel eettafel is op maat leverbaar waardoor u kan bepalen voor hoeveel personen er plek moet zijn. Erg handig en precies op uw situatie afgestemd.

Hoe het design eruit ziet? Een mooi eikenhouten blad met een onderstel naar uw keuze. Ga voor gelijksoortige houten poten of een rvs onderstel, met een extra stoere uitstraling. Kies voor het blad (en de poten) uit verschillende houtsoorten in wel 40 kleuren. Kom naar onze showroom om samen met de ontwerpers uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies