Edge klap eetkamertafel rechthoek naar ovaal

Edge klap eetkamertafel rechthoek naar ovaal

Geheel op maat verkrijgbaar

Een elegante tafel met hoge kwaliteit. Dat is onze Edge eetkamertafel. Door het echte eikenhouten blad gaat deze lang mee. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en -kleuren zodat de eettafel bij uw stijl past.

Of u nu opzoek bent naar een kleine 4 persoonstafel of grote 8 persoonstafel, deze Edge zal precies bij uw wensen aansluiten. U bepaalt namelijk zelf de afmetingen of het aantal personen dat aan de tafel moet passen. Het onderstel is mogelijk in een bijpassende houten uitvoering of in een metalen onderstel in zwart structuurlak voor een industriële uitstraling. Wacht niet langer en stel de Edge eetkamertafel samen met onze ontwerpers samen.

Brochure aanvragen

Opties

Ambachtelijk maatwerk volledig naar de wensen van de klant

Edge klap eetkamertafel rechthoek naar ovaal
meer dan 40 houtsoorten
6 blad afwerkingen
11 pootopties
6 onderstel opties
uitklap optie
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies