Novembre eetkamertafel ovaal

Novembre eetkamertafel ovaal

Een uniek en gezellig samenkomen

Deze ovale tafel zorgt ervoor dat je echt gezellig met iedereen kunt eten. Daarnaast breekt het de hoekige ruimte en wordt er een unieke en speelse uitstraling gecreëerd. U bepaalt hoe groot de Novembre eetkamertafel moet worden, door onze maatwerkmogelijkheden. Uiteraard hebben wij enkele standaardmaten in onze collectie.

Kom in de showroom langs om de verschillende houtsoorten en -kleuren voor het blad en de poten te bekijken. Heeft u nog andere wensen of ideeën bij deze tafel? Bespreek de mogelijkheden met onze ontwerpers. We hopen u snel te zien.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies