Novembre eetkamertafel rechthoek

Novembre eetkamertafel rechthoek

Op maat gemaakte eetkamertafel met een warme uitstraling

Bent u op zoek naar een warme, mooie eettafel? Dan is de rechthoekige eetkamertafel van Novembre de ideale oplossing. De tafel past goed bij een modern interieur. U kunt zelf bepalen hoeveel zitplekken de Novembre eetkamertafel dient te beschikken. Door de maatwerkmogelijkheden is het altijd mogelijk om uw gewenste Novembre rechthoekige eetkamertafel te realiseren.

Bovendien heeft de eetkamertafel solide kwaliteit. Ook na jarenlang gebruik blijft de eetkamertafel gegarandeerd in de perfecte staat. Bezoek onze showroom om een impressie te krijgen van de prachtige Novembre rechthoekige eetkamertafel. U kunt hier ook ter plekke uw wensen met onze adviseurs bespreken.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies