Novembre eetkamertafel rond

Novembre eetkamertafel rond

Uw unieke en op maat gemaakte eetkamertafel

Deze Novembre eetkamertafel is ideaal om gezellig aan te eten en borrelen. Bij een ronde tafel zit je dichter bij elkaar dan bij een rechthoekige tafel. Zo kan er gemakkelijk met iedereen worden gepraat. Door onze maatwerkmogelijkheden bepaalt u zelf hoeveel zitplaatsen er rond de tafel dienen te komen.

Het eikenhouten blad zorgt voor hoge kwaliteit. U kunt in de showroom bekijken in welke houtsoorten en -kleuren de Novembre eetkamertafel kan worden uitgevoerd. Heeft u zelf nog ideeën of wensen rondom dit meubel? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Vrijblijvend interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Vrijblijvend interieuradvies