Nolan salontafel rond

Nolan salontafel rond

Eigentijds & speels

Onze ronde salontafel Nolan is een eigentijds ontwerp. De combinatie van de prachtige materialen eikenhout en staal zijn tijdloos en geven de salontafel een stoere en minimalistische uitstraling. Ronde tafels winnen steeds meer aan populariteit. De ronde vorm draagt bij aan een zachte uitstraling van het interieur. En daarnaast geeft het een speelse twist aan een ruimte.

Bekijk brochure
Nolan salontafel rond
Nolan salontafel rond sfeerbeeld

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Nolan salontafel eruit?

De combinatie van de toegepaste materialen als hout en staal geven de ronde salontafel een stijlvol en stoer karakter. De uitstraling van de tafel zet u verder naar uw eigen hand door te kiezen uit talloze houtkleuren. Kiest u voor een naturel look of juist voor een donkere tint. En heeft u voorkeur voor de afwerking van het hout? Stem de tint van het stalen onderstel hierop af. Kiest u voor contrast of juist voor eenheid?

Met de maatwerkopties die Hofstede Raanhuis biedt, stelt u uw ideale sakontafel samen. Handig om te weten is dat de Nolan salontafel ook als rechthoek leverbaar is. En uiteraard helpen we u hier graag bij in onze showroom of bij een dealer bij u in de buurt.

Nolan salontafel rond sfeerbeeld
nieuwsbrief

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte