Zoeken

Novembre eetkamertafel rond

Uw unieke, op maat gemaakte eetkamertafel

De Novembre eetkamertafel is ideaal om gezellig aan te eten en te borrelen. Bij een ronde tafel zit u dichter bij uw tafelgenoten dan bij een rechthoekige tafel. Zo kunt u gemakkelijk met iedereen praten. Dankzij onze maatwerkmogelijkheden bepaalt u zelf hoeveel zitplaatsen de tafel biedt.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Passie voor maatwerk

Bij Hofstede Raanhuis draait het om ambacht en maatwerk. U kunt hierdoor bij ons unieke en prachtige meubels laten creëren. Zo kiest u bijvoorbeeld zelf de houtsoort en de kleur van het hout voor uw ronde eetkamertafel. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek kunt u echt ervaren hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

De Novembre eetkamertafel rond is naadloos te combineren met de Novembre salontafel en de Novembre wandkast. Kom langs in onze showroom of onze dichtstbijzijnde dealer waar we u graag alles vertellen over onze maatwerkmogelijkheden.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte