Zoeken

Novembre eettafel

Altijd op maat

Een elegante tafel van hoge kwaliteit. Dat is onze Novembre eetkamertafel. Dankzij het stevige, eikenhouten blad gaat de tafel zeer lang mee en heeft u er jarenlang plezier van. De Novembre eettafel zal precies bij uw wensen aansluiten. U bepaalt namelijk zelf de afmetingen, passend bij het aantal personen dat aan tafel kan aanschuiven, dankzij de klapfunctie. Stijlvol, solide en functioneel.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Novembre eettafel eruit?

U kunt kiezen uit verschillende houtkleuren zodat de eettafel bij uw stijl en uw interieur past. Het bijpassende, metalen onderstel in zwart structuurlak zorgt voor een industriële uitstraling. Met ruim 100 jaar ervaring weten we hoe we voor ieder interieur de perfecte oplossing maken. U droomt, wij creëren.

De lijnen zijn kort, de meubelmakers kennen het meesterschap en bieden alle vrijheid om het meubel van uw dromen samen te stellen. Wacht daarom niet langer en stel de Novembre eetkamertafel met onze adviseur samen. Kom naar één van onze dealers of onze showroom in Renkum voor persoonlijk advies.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte