Zoeken

Novembre salontafel

Tijdloos en duurzaam

De Novembre salontafel gekruist is een prachtige aanvulling in uw woonkamer. Vervaardigd van prachtig kwalitatief eikenhout. De grote, greeploze lades bieden veel opbergruimte voor uw persoonlijke spullen. Opgeruimd, maar wel binnen handbereik. De Novembre salontafel staat voor kwaliteit en robuustheid en is erg gebruiksvriendelijk. Gemaakt van duurzame, sterke materialen.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Novembre salontafel eruit?

Als u goed kijkt ziet u dat het ontwerp van de salontafel tot in detail is uitgedacht. Dankzij de talloze maatwerkmogelijkheden is de tafel altijd perfect te combineren met de rest van uw interieur. Zo is de tafel beschikbaar in meerdere formaten en heeft u de keuze uit verschillende houtkleuren en afwerkingen. 

Karaktervolle meubelen waar u nooit op uitgekeken raakt. Dankzij meer dan 100 jaar ervaring weten we bij Hofstede Raanhuis precies hoe we de sterkste en mooiste meubels maken. We nodigen u uit om de Novembre salontafel gekruist in onze showroom of bij een van onze dealers in uw buurt te bekijken.Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte