Zoeken

Novembre salontafel

Een gebruiksvriendelijke salontafel

De Novembre salontafel is een prachtige aanvulling in uw woonkamer. De salontafel is daarbij ook erg gebruiksvriendelijk: de grote, greeploze lades bieden veel opbergruimte voor uw persoonlijke spullen. Opgeruimd, maar wel binnen handbereik. De Novembre salontafel staat voor kwaliteit en robuustheid.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Novembre salontafel eruit?

Op het eerste gezicht strak en eenvoudig vormgegeven, maar als u goed kijkt ziet u dat dit ontwerp tot in detail is uitgedacht. Dankzij de talloze maatwerkmogelijkheden is de salontafel altijd perfect te combineren met de rest van uw interieur. Zo is de tafel beschikbaar in meerdere formaten en heeft u de keuze uit verschillende houtkleuren en afwerkingen. Hofstede Raanhuis biedt ongekende mogelijkheden en stelt de salontafel, met u, tot in detail samen.

Uiteraard helpen u hier graag bij in onze showroom of bij een dealer bij u in de buurt om uw droommeubel samen te stellen. De Novembre salontafel is perfect te combineren met het Novembre tv-meubel, het Novembre dressoir en de Novembre wandkast. 

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte