Gesloten:

Woensdag 17 mei vanaf 3 uur gesloten
Donderdag 18 mei in verband met Hemelvaart
Maandag 29 mei in verband met Tweede Pinksterdag

Tafel op maat

Salontafel

Salontafels in vele stijlen

Hofstede Raanhuis heeft een ruim aanbod met salontafels. Of u nu opzoek bent naar een ‘open’ tafel of een tafel met opbergruimte. U geeft de salontafel vorm zodat het past bij uw behoeftes en stijl. Lees hieronder verder over onze op maat salontafels.


Afspraak maken
Salontafel - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
8 houtsoorten
10 houtkleuren
10 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

In de meubelfabriek van Hofstede Raanhuis wordt er met veel vakmanschap en aandacht voor detail de mooiste salontafels gecreëerd. Onze vakmannen hebben de juiste expertise en ervaring om met de beste productiemethodes uw salontafel op maat te realiseren. Hofstede Raanhuis gaat graag met u aan de slag om van uw droom salontafel werkelijkheid te maken.

Afspraak maken

Salontafel op maat

Met zeer hoge kwaliteit

Een salontafel is een belangrijk meubelstuk. Er worden vaak spullen op de tafel gezet en er weer af gehaald. Wij kunnen u garanderen dat er bij onze salontafels niet zomaar krasjes ontstaan. Na jaren gebruik zal de tafel er nog steeds mooi uit zien.

Voor kwaliteitsbehoud van de tafel helpt het dat wij gebruik maken van echt eikenhout. Het stevige materiaal blijft niet alleen mooi maar zorgt ook voor stabiliteit. Er zijn in totaal 10 houtkleuren waaruit gekozen kan worden. Naast het eikenhout wordt er bij onze salontafels ook gewerkt met stalen onderstellen. Dit creëert een industriële en stoere uitstraling.

Bezoek onze showroom voor inspiratie en advies

De eerste stap naar uw op maat gemaakte salontafel is een bezoek aan onze showroom. Deze is gelegen aan de Energieweg 6 in Renkum. U kunt hier onze meubelen bekijken en in het bijzonder natuurlijk onze salontafels.

De specialisten staan voor u klaar om advies te geven en de mogelijkheden te bekijken bij uw wensen. Samen wordt er vanuit onze vaste salontafelmodellen een uniek ontwerp gecreëerd. Wacht niet langer en kom een keer bij ons langs, of u nu nieuwsgierig bent naar onze collectie of gericht een ontwerp wil maken van een salontafel.

Afspraak maken