Citadel salontafel

Citadel salontafel

Een stevige salontafel met hoogwaardige kwaliteit

De Citadel salontafel staat bekend om haar stevigheid en strakke uitstraling. Door het exclusieve design is de Citadel salontafel een goede toevoeging aan uw interieur. Daarnaast blijft de salontafel van hoge kwaliteit, mede door het gebruik van eikenhout. Zelfs na jarenlang gebruik zal de Citadel salontafel mooi blijven.

Bovendien heeft de tafel veel opbergruimte waar u bijvoorbeeld tijdschriften of andere spullen gemakkelijk kwijt kunt. Benieuwd naar deze mooie en compacte Citadel salontafel? Kom dan gerust langs in de showroom. Maak gelijk kennis met de 40 diverse houtkleuren en verschillende onderstellen waar Hofstede Raanhuis mee werkt. Er zijn genoeg mogelijkheden om uw gewenste salontafel te realiseren.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies