Cuadro salontafel

Cuadro salontafel

Tijdloos en strak in vormgeving

De Cuadro salontafel is kenmerkend voor haar tijdloze en strakke vormgeving. Het unieke aan deze salontafel is dat ze door de strakke belijning in elke interieurstijl toepasbaar zijn. Of u nou een klassiek, modern, landelijk of eigentijds interieur heeft.

Bovendien heeft de Cuadro salontafel een greeploze lade. Deze lade biedt veel ruimte om uw spullen op te bergen. Bent u benieuwd naar de Cuadro salontafel? Kom langs in de de showroom om deze prachtige salontafel te bekijken. Uw individuele wensen zijn altijd bespreekbaar. Op basis hiervan is het mogelijk om uw gewenste salontafel te leveren.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Afspraak maken
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Afspraak maken

Cuadro - collectie

Toepasbaar in elke stijl van het interieur

De kasten en tafels in de Cuadro collectie hebben een strakke belijning en greeploze deuren of laden. Sober, maar absoluut niet saai. Door de tijdloze, strakke vormgeving zijn de kasten en tafels toepasbaar in elke stijl van het interieur: modern, eigentijds, landelijk of zelfs klassiek.

De Cuadro collectie bestaat uit een broodkast, wandkast, sidetable, TV-meubel, dressoir eetkamertafel, salontafel en een hoektafel. De standaard toegepaste houtdikte is 6 cm. Alle items zijn verkrijgbaar in echt eikenhout met verschillende afwerkingen. Rustiek of juist glad in prachtige natuurlijke tinten. Uiteraard zijn de items ook op maat leverbaar.

Een voorbeeld is de Cuadro wandkast met code M-C80005-C. Deze wandkast is 310 cm. breed, 40 cm. diep en 220 cm. hoog. Voor €5.442 heeft u hem in huis.

Kunt u nog geen keuze maken of heeft u persoonlijke wensen, dan kunnen we in overleg ook maatwerk leveren. Met de vele houtkleuren en afwerking van het houtoppervlak in onze collectie, kunt u zelf de gewenste uitstraling bepalen. Kom langs in onze showroom of neem gerust contact op.

Afspraak maken