Edge salontafel

Een salontafel met een waardevolle uitstraling

De Edge salontafel is stijlvol, solide en functioneel. De salontafel is groot en biedt voldoende ruimte om uw spullen op te plaatsen. Op het eerste gezicht een subtiel en ingetogen ontwerp, maar de hoogwaardige materialisering van hout en staal zorgt voor een spannend contrast. Industrieel gecombineerd met luxe. De tafel biedt design in uw eigen stijl.

Houdt u van verfijnd of juist van stoer? De Edge collectie heeft het allemaal. Naast de salontafel biedt de collectie ook een bijzettafel, dressoir, salontafel, vitrinekast, wandkast en een eettafel. Daarnaast biedt Hofstede Raanhuis diverse maatwerkmogelijkheden voor een tafel op maat naar uw wens samen te stellen.

Brochure aanvragen

Opties

Ambachtelijk maatwerk volledig naar de wensen van de klant

Edge salontafel
meer dan 40 houtsoorten
6 blad afwerkingen
11 pootopties
6 onderstel opties
uitklap optie
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
1 houtsoort
10 houtkleuren
10 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Vrijblijvend interieuradvies
Bezoek onze showroom
Let op:
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Vrijblijvend interieuradvies

Edge

Oneindig veel mogelijkheden

Vormgeven naar de ruimte en sfeer in huis staat voorop. Hofstede Raanhuis biedt ongekende mogelijkheden en stelt een meubel, met de u, tot in detail samen. Waar de opties van een meubel normaal gesproken stoppen, gaat Hofstede Raanhuis een stap verder. In de eigen fabriek wordt met atelierwerk een oplossing gevonden voor ieder interieur. De lijnen zijn kort, de meubelmakers kennen het meesterschap en bieden alle vrijheid om het meubel van uw dromen samen te stellen.

De meubels worden standaard 2 cm. verjongd en met een verschuinde kant gemaakt. Naar wens kan deze ook met een rechte afwerking worden uitgevoerd of met een dikte van 4 cm. of 6 cm.

Neem een kijkje in onze brochure voor de vele mogelijkheden die wij bieden wat betreft de Edge meubels.

Een voorbeeld is de Edge meubel met code M-EDG4001-C. Deze TV-meubel heeft twee deuren en twee Cas frame als metalen poten. Het meubel is 140 cm. breed, 45 cm. diep en 45 cm. hoog en bedraagt €1.581.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wat is de levensduur van Hofstede Raanhuis meubelen?

In praktijk zien we dat Hofstede Raanhuis banken veelal meer dan 10 jaar gebruikt worden. De houtcollecties tafels, kasten gaan nog vele malen langer mee.

Door meer dan 100 jaar aan kennis en praktijk ervaringen weten we welke materialen zorgen voor een (zit)meubel waar u jarenlang plezier van heeft.

Opvallend is hierbij de hoge kwaliteit van de kussens voor het zitvlak en schuim voor de armen. Deuken en kuilen ontstaan bij onze meubelen vele malen minder snel.

Wij kunnen de vulling van de bank afstemmen op de wensen of u (wel) meer of (geen) minder plooivorming wilt zien.

Tevens bestaan onze houten rompen voor de banken vrijwel geheel uit beuken.

Bij normaal gebruik heeft u 3 jaar garantie op het meubel. De praktijk laat dus zien dat de meubelen vele jaren langer meegaan.

Hoe is de prijsstelling van Hofstede Raanhuis meubelen?

De Hofstede Raanhuis (zit)meubelen hebben een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. De hoogwaardige materialen die in- en op de meubelen worden verwerkt zorgen voor een zeer duurzaam product. Meer dan 10 jaar woonplezier met een Hofstede Raanhuis bank komt veelal voor. De prijsstelling en levensduur is gunstig te noemen ten aanzien van diverse A-merken.

Wat is de gemiddelde levertijd van de meubels?

10 tot 12 weken is gebruikelijk om een ambachtelijk gemaakt mooi meubel in Nederland te produceren.

Waar worden onze maatwerk meubels gemaakt?

Achter de showroom in de fabriek in Renkum. Vaak laten we tijdens het orientatieproces ook de fabriek zien zodat u het vakmanschap met eigen ogen kunt aanschouwen. Dit is voor ons vaak een mooi moment doordat we alle duurzame en duurdere materialen die we verwerken zichtbaar maken. De kwaliteit wordt hierdoor tastbaar.

Kunt u bij ons langskomen in de showroom? En zo ja, wat zijn de openingstijden?

Zeker, u bent ten alle tijden welkom. Wilt u de volledige aandacht is het verstandig om even van te voren een afspraak in te plannen. Wellicht kunt u ook van te voren alvast wat wensen, foto’s en een plattegrond toesturen zodat we alvast kunnen meedenken.

Wat zijn de openingstijden van de showroom?

De reguliere tijden zijn ma. t/m vr. 09:00 - 17:00 uur, za. 09:00 uur - 16:00 uur. Buiten deze tijden is mogelijk op afspraak.

Dient er vooraf een afspraak gemaakt te worden voor het bezoeken van de showroom?

Niet noodzakelijk maar om aandacht te kunnen garanderen wel aan te bevelen.

Zijn modellen ook te vervaardigen als hoekbank, longchairbank of U-bank?

Door het maatwerk is veel mogelijk, de onderstaande modellen kunnen allemaal als hoekbank, longchairbank of u bank worden samengesteld.

  • Basso
  • Hampton
  • Rome
  • Seven
  • Xavier
  • Jeff
Hoe is de aftersales?

Door de hoogwaardige materialen die we gebruiken en begeleiding voorafgaand aan de aankoop komt aftersales bijna niet voor. Door 100 jaar ervaring weten we hoe onze meubelen presteren. Mocht er toch iets zijn meld het ons dan gaan we er graag met elkaar over in gesprek.