Edge salontafel

Edge salontafel

Een salontafel met een waardevolle uitstraling

De Edge salontafel is stijlvol, solide en praktisch. De salontafel is groot wat er voor zorgt dat er genoeg ruimte is om uw spullen te plaatsen. Daarnaast is de Edge salontafel gemakkelijk schoon te houden.

Door het gebruik van echt eikenhout blijft de salontafel op lange duur van hoge kwaliteit. In combinatie met het metalen onderstel, creëert de Edge salontafel een unieke uitstraling aan uw interieur. Benieuwd naar de mogelijkheden? In onze showroom in Renkum kunt u gerust langskomen om de Edge salontafel te bekijken en maatwerkmogelijkheden te bespreken. Wij zien u graag verschijnen!

Brochure aanvragen

Opties

Ambachtelijk maatwerk volledig naar de wensen van de klant

Edge salontafel
meer dan 40 houtsoorten
6 blad afwerkingen
11 pootopties
6 onderstel opties
uitklap optie
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Afspraak maken
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Afspraak maken

Edge

Oneindig veel mogelijkheden

Houdt u van verfijnd of juist van stoer? De Edge collectie heeft het allemaal. Zo hebben we een bijzettafel, dressoir, salontafel, vitrinekast, wandkast en eettafels. U kunt zelf de keuze maken die het beste bij u past.

De meubels worden standaard 2 cm. verjongd en met een verschuinde kant gemaakt. Naar wens kan deze ook met een rechte afwerking worden uitgevoerd of met een dikte van 4 cm. of 6 cm.

Neem een kijkje in onze brochure voor de vele mogelijkheden die wij bieden wat betreft de Edge meubels.

Een voorbeeld is de Edge meubel met code M-EDG4001-C. Deze TV-meubel heeft twee deuren en twee Cas frame als metalen poten. Het meubel is 140 cm. breed, 45 cm. diep en 45 cm. hoog en bedraagt €1.581.

Afspraak maken