Novembre salontafel

Novembre salontafel

Een gebruiksvriendelijke salontafel

De Novembre salontafel is een prachtige aanvulling aan uw woonkamer. De salontafel is erg gebruiksvriendelijk: de grote en greeploze lades bieden veel ruimte voor uw persoonlijke spullen. Uw woonkamer oogt hierdoor opgeruimd en niet rommelig.

Kom langs in onze showroom om uw indruk van de Novembre salontafel te bevestigen. Onze adviseurs staan klaar om u te woord te staan. Maatwerk is bovendien in overleg altijd mogelijk!

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies