Tortona bar table

Modern en opvallend

De Tortona bar table is een eigentijds ontwerp met unieke, sprekende vormen. Harmonie en puurheid waarbij hoogwaardige materialen de hoofdrol spelen. Voor een speels effect in uw interieur. Design in uw eigen stijl.

Bekijk brochure

Maatwerk

Als statement in uw interieur

Een tafel als statement, mooi om naar te kijken en het middelpunt om tijd door te brengen met het gezin, vrienden en familie. Bij Hofstede Raanhuis vinden we het belangrijk dat de eettafel past bij uw levensstijl. Een hoge bar table tafel in een grote woonkeuken of juist liever een wat compactere eettafel in de woonkamer behoort ook tot onze mogelijkheden.

Hofstede Raanhuis meubels zijn stuk voor stuk aan te passen op uw woonwensen. Onze fabriek is gevestigd in Renkum, aan de zuidrand van de Veluwe. De lijnen zijn hierdoor kort en dat maakt het mogelijk om maatwerk tot in detail te leveren. Waar de keuzeopties normaal gesproken stoppen, gaan we bij Hofstede Raanhuis een stap verder.

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte