Zoeken

Tortona coffee table

Symmetrisch & karaktervol

Bent u op zoek naar een tijdloze salontafel met zachte, organische vormen? Kies dan voor de Tortona salontafel. Dankzij de natuurlijke materialisering creëert de tafel een rustige en warme sfeer in uw woonkamer. Het design en de vorm spreken en streven naar schoonheid.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Tortona coffee table II eruit?

De Tortona salontafel is volledig op uw wensen af te stemmen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de kleur en de afwerking kiezen. Ook is er een ruime hoeveelheid opties qua maatvoering. Hierdoor past de salontafel altijd in uw interieur. 

Dankzij jarenlange ervaring weten we precies hoe we de sterkste en mooiste meubels maken. Daardoor kunnen we bij Hofstede Raanhuis maatwerk leveren en net dat stapje extra zetten om het meubel helemaal naar uw wensen te kunnen maken. Hoogwaardig vakmanschap met oog voor kwaliteit. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Samen stellen we de tafel van uw dromen helemaal samen.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte