Zoeken

Tortona coffee table

Evenwicht & contrast

Een salontafel anders dan anders. Tijdloos, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit hout en met oog voor vakmanschap. Het lijnenspel van organische vormen creëert een rustige en warme sfeer in de woonkamer. De vorm en het design spreken en streven naar eenvoud en balans.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Tortona coffee table eruit?

De Tortona coffee table is volledig af te stemmen op uw wensen. Wilt u een grote of juist een kleine salontafel? Wat past er bij uw interieur? Er is een ruime hoeveelheid opties wat betreft maatvoering. Ook kunt u kiezen voor een gladde afwerking of voor ‘grooves’ voor een stijlvolle twist. Keuze uit een houten blad of een glazen bovenblad behoort ook tot de maatwerkopties. En wilt u nog wat extra opbergruimte? Een lade is een van de mogelijkheden. 

Dankzij jarenlange ervaring weten we precies hoe we de sterkste en mooiste meubels maken. Daardoor kunnen we bij Hofstede Raanhuis maatwerk leveren en net dat stapje extra zetten om het meubel helemaal naar uw wensen te kunnen maken. Hoogwaardig vakmanschap met oog voor kwaliteit. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Samen stellen we de salontafel van uw dromen samen. 

Inspiratie

Diversiteit in uw interieur

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte