Zoeken

Tortona coffee table

Evenwicht & contrast

De Tortona coffee table is een elegant ontwerp dat minimalistisch is vormgegeven. De vorm en de hoogwaardige materialisering van rustiek eikenhout geven de salontafel een tijdloos karakter. Strak en eenvoudig vormgegeven, maar als u goed kijkt ziet u dat dit ontwerp tot in detail is uitgedacht.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Tortona coffee table eruit?

De ronde vormen geven het interieur een stijlvolle en speelse twist. En voor een extra twist kunt u kiezen voor ‘grooves’. Dit lijnenspel geeft de Tortona coffee table cachet en maakt de salontafel tot een statement in uw ruimte, terwijl het meubel tegelijkertijd rust uitstraalt. De Tortona coffee table is naadloos te combineren met de Tortona side table, Tortona cabinet en de andere stijlvolle houten meubelen uit de Tortona collectie.

Bij Hofstede Raanhuis maken we meubels waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Unieke masterpieces speciaal voor u. In eigen producties ontwerpen en produceren we onze meubels waardoor de lijnen kort zijn en we hoogwaardige kwaliteit kunnen waarborgen. En met meer dan 100 jaar ervaring weten we precies hoe we de sterkste en mooiste meubels maken. Zodat u jarenlang geniet van uw coffee table. 

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte