Zoeken

Tortona Danish oval table

Organische & zachte vormen

Door het royale formaat wordt de Tortona Danish oval table het kloppende hart van uw keuken of eetkamer. Een verfijnde eettafel die opvalt dankzij zijn organische, zachte vormen in het blad en in de poten. Het tafelblad, vervaardigd uit rustiek eikenhout, zorgt voor een elegante touch.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw Tortona Danish oval table eruit?

De eettafel is een belangrijke plek in huis waar samen wordt gegeten, gepraat, geborreld, een spelletje gespeeld. Combineer deze eettafel met eetkamerstoelen zoals Cannes of C-line voor perfect comfort. Bij Hofstede Raanhuis gaan we verder dan maatwerk, we leveren atelierwerk. Hierdoor zijn al onze eettafels beschikbaar in diverse maatvoeringen.

De ruimte in huis is voor ons de basis voor het design. Van de lengte van de tafel tot de details. Wij doen er alles aan, om samen met u, een uniek meubelstuk te maken dat niet alleen eindeloos meegaat maar ook luxe oogt en aanvoelt. Met ruim 100 jaar ervaring weten we hoe we voor ieder interieur de perfecte oplossing. U droomt, wij creëren.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte