Zoeken

TORTONA EETTAFEL ROND

Tailor-made masterpiece

Tortona eettafel

Altijd uw ideale eettafel

Creëer uw perfecte eethoek met Tortona dining table; een prachtige ronde eettafel gemaakt van hoogwaardig eikenhout. Het eigentijdse en duurzame ontwerp is het resultaat van de perfecte balans tussen schoonheid en functionaliteit. Gemaakt met oog voor detail voor elk moment van de dag.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Keuze uit 10 houtkleuren
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Tortona

De eettafel; vaak een centrale plek in huis waar de dag wordt gestart. Een plek voor het hele gezin, en perfect voor een borrel en diner met vrienden en familie. Een ronde eettafel nodigt uit tot een goed gesprek. Daarnaast geeft een ronde tafel het interieur een speels karakter en doorbreekt de rechte lijnen. Combineer deze eettafel met eetkamerstoelen zoals Cannes of C-line voor perfect comfort.

 

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte