Zoeken

Tortona hexagon table

Elegant & krachtig

Bedoeld om van te genieten én als statement in uw huis. De Tortona hexagon table is een eetkamertafel met karakter. De unieke vorm en en bijzondere tafelpoten zorgen vanuit iedere kijkhoek voor een ander, bijzonder samenspel. Elegant en krachtig, om uren aan te tafelen. Materialen van hoge kwaliteit.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Een eettafel die past bij uw levensstijl

De eettafel; vaak een centrale plek in huis waar de dag wordt gestart. Een fijne plek voor het hele gezin, vrienden en familie. Bij Hofstede Raanhuis vinden we het daarom belangrijk dat de eettafel past bij uw levensstijl. De tafel is daarom af te stemmen op uw woonwensen. Waar de keuzeopties normaal gesproken stoppen, gaan we bij Hofstede Raanhuis een stap verder.

In de eigen fabriek wordt met atelierwerk een oplossing gevonden voor ieder interieur. De lijnen zijn kort, de meubelmakers kennen het meesterschap en bieden alle vrijheid om het meubel van uw dromen samen te stellen. Zonder concessies te doen aan design en kwaliteit.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte